GTO Başkanları Basın Bayramını Kutladı
E-GTO Online

GTO Başkanları Basın Bayramını Kutladı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Meclis Başkanı Settar Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu 24 Temmuz Basın ve Gazeteciler Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

GTO Başkanları basının demokratik hayatın temel taşı olduğunu belirttikleri mesajlarında şu ifadelere yer verdiler:

"Çağdaş ve demokratik bir hayatın temel taşlarından biri olan basın toplumsal gelişmede de önemli rol oynamaktadır. Dolayısıyla, basın kuruluşlarımızın, özgür, tarafsız, objektif bir şekilde görevlerini yerine getirirken, ülke menfaatlerini, kamu düzenini, toplumsal dinamikleri ve mesleğin gerektirdiği ahlaki değerleri göz ardı etmemeleri, sorumlu bir yayıncılık üstlenmeleri büyük önem taşımaktadır.

Basınımızın 15 Temmuz hain darbe girişimi karşısında milli birlik ve bütünlüğümüzü koruyucu tutum ve yayınları da taşıdıkları sorumluluğun bilincinde olduklarının en büyük göstergesidir.

Gaziantep'in her alanda hedeflenen başarıya ulaşmasında ve bu başarının ülkemiz ekonomisine olumlu yönde yansımasında basın mensuplarının gösterdikleri duyarlılığın ve yaptıkları başarılı çalışmaların da katkısı büyüktür.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta ilimizde faaliyet gösteren yerel gazete, televizyon, radyo, dergi, internet gazeteleri ve haber ajanslarının temsilcileri olmak üzere tüm değerli basın çalışanlarının 24 Temmuz Basın ve Gazeteciler Bayramını kutluyoruz.

Eklenme : 23 Temmuz 2017 Pazar