GTO BAŞKANLARINDAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı Hilmi Teymur, Cumhuriyeti korumak ve değerlerine sahip çıkmanın vatandaş olarak hepimizin sorumluluğunda olduğunu ifade ettiler.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı Hilmi Teymur Cumhuriyet'in kuruluşunun 95. yıldönümü münasebetiyle yayımladıkları mesajda "Cumhuriyetimizin 95. yılını gururla, onurla cumhuriyetin kazanımları ve ulusal birliğimizi koruma kararlılığıyla bir kez daha kutluyoruz. Cumhuriyet, yüce milletimizin sarsılmaz bir iradeyle elde ettiği zaferin ardından yükselen değer olarak bizleri kucaklamıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının güçlükleri aşarak yükselttiği bu değer, bugün milletimizin her bireyinin benimsediği ortak bir irade olmuştur" dediler.

GTO Başkanları yayımladıkları ortak mesajda şunları söyledi:

" Kahramanlıkları destanlaşarak dilden dile aktarılan Türk milletinin en büyük günü olan Cumhuriyetimizin 95. Yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Mustafa Kemal Atatürk'ün silah arkadaşlarının önderliğinde verilen, büyük mücadelenin sonucunda kazanılan Cumhuriyetimizi korumak, değerlerine sahip çıkmak vatandaş olarak hepimizin sorumluluğundadır.

Ecdadımızdan aldığımız bu taçlı emaneti, güçlü yarınlara taşımak, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak için çok çalışmamız gerektiğini unutmamalıyız. Ülkemizin güçlü olması konusunda çocuklarımızı iyi yetiştirmek onları geleceğe hazırlamak, vatan, millet, bayrak ve ülke sevgisini onlara aşılamak bizim en önemli görevimizdir.

Bu anlamlı gün, milletçe el ele kenetlenmemize, demokrasimize, bölünmez bütünlüğümüze, Cumhuriyetin bizlere kazandırdığı değerlere sahip çıkmamıza vesile olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk'ü, kahraman silah arkadaşlarını, vatanın savunması, bölünmez bütünlüğü için mücadele eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor,  üyelerimizin ve tüm milletimizin Bayramını içtenlikle kutluyor, birlik ve beraberliğimizin sonsuza dek devam etmesini diliyoruz."

Eklenme : 25 Ekim 2018 Perşembe