GTO BAŞKANLARI YILDIRIM VE TEYMUR OLDU
E-GTO Online

GTO BAŞKANLARI YILDIRIM VE TEYMUR OLDU

Gaziantep Ticaret Odası’nda iki listenin yarıştığı seçimlerde Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, Meclis Başkanı ise Mehmet Hilmi Teymur oldu.

Gaziantep Ticaret Odası'nın (GTO) 3 Nisan Salı günü Meslek Komite, Meclis Asil ve Yedek üyelerinin seçilmesiyle başlayan süreç, gerçekleşen Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu üyeleri, TOBB Genel Kurul Delegeleri, Disiplin Kurulu üyeleri seçimi ile devam etti.

3 Nisan 2018 tarihinde yapılan 41 Meslek Grubunda 251 Meslek Komitesi üyesi ve 105 meclis üyesinin belirlendiği ve yaklaşık 6 bin 500 üyenin oy kullandığı seçimlerinden ardından gerçekleştirilen başkanlık seçiminde GTO'nun yeni Yönetim Kurulu Başkanı M. Tuncay Yıldırım, Meclis Başkanı ise Mehmet Hilmi Teymur oldu.

Mehmet Tuncay Yıldırım Başkanlığındaki GTO Yönetim Kuruluna Uğur Acıoğlu, Mehmet Tatar, Yılmaz Duman, Sinan Bay, Mustafa Eryoldaş, Kemal Delioğlu, Mehmet Kavsara, Ömer Işık, Kerim Akdoğan ve Ahmet Özgözükara seçildi.

Mehmet Hilmi Teymur Başknalığındaki Meclis Divanında ise Mehmet Dal ve Mithat Tümer Meclis Başkan Yardımcısı olurken, Abdullah Çelebi katip üye oldu.

Disiplin Kurulu Üyeliğine ise Ali Çelebi, Bülent Teymur, Ercan Hüner, Mehmet Tabur, Mehmet Derundere ve Ömer Faruk Öztekin seçildi.

GTO TOBB Genel Kurul Delegeliğine ise şu isimler seçildi:

Mehmet Tuncay Yıldırım

Mehmet Hilmi Teymur