GTO AİDATLARINA YENİDEN YAPILANDIRMA

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) üye ve munzam aidat borçlarına "Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 7143 Sayılı Kanun" kapsamında yeniden yapılandırma imkânı getirildi.

Oda üyeleri, geçmiş döneme ait borçlarını gecikme zammı olmaksızın Temmuz 2018 sonuna kadar tek seferde ödeyebileceği gibi, ilk taksiti Temmuz 2018 tarihinden başlamak üzere 6 eşit taksitle de ödeyebilecek.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, aidatlarını ödeyememiş üyelerimiz için yeniden yapılandırma iyi bir imkân oldu. Üyelerimiz bu düzenleme sayesinde rahat bir nefes alacak" dedi.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) üye aidatı ve munzam aidat borçlarına "Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 7143 Sayılı Kanun" kapsamında yeniden yapılandırma imkânı getirildi. Oda üyeleri 31 Temmuz 2018 tarihine kadar GTO Mali İşler Müdürlüğü'ne başvurarak yeniden yapılandırmadan faydalanabilecek.

GTO tarafından yapılan açıklamada, söz konusu kanunun 18 Mayıs 2018 tarih ve 30425 sayılı Resmî Gazetede yayımlandığı ifade edildi. Buna göre GTO üyeleri, geçmiş döneme ait üye aidatı ve munzam aidat borçlarını gecikme zammı olmaksızın, 31 Temmuz 2018'e kadar GTO Mali İşler Müdürlüğü'ne başvurarak yeniden yapılandırabilecek. Yeniden yapılandırma için başvuruda bulunan oda üyeleri geçmiş dönem aidat borçlarını gecikme zammı olmaksızın, isterlerse Temmuz sonuna kadar tek seferde ya da ilk taksiti Temmuz'da başlamak üzere 6 eşit taksitle ödeyebilecek.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım ise yeniden yapılandırmanın aidatlarını ödeyememiş üyeler için iyi bir imkân olduğunu belirterek üyelerin bu düzenlemeyle rahat bir nefes alacağını kaydetti.

Eklenme : 06 Haziran 2018 Çarşamba