Başkan Aslan'a Onur Ödülü
E-GTO Online

Başkan Aslan'a Onur Ödülü

Gaziantep Ticaret Odası'nın Mart ayı olağan meclis toplantısı, meslek komiteleri ve disiplin kurulu üyelerinin katılımı ile  gerçekleştirildi. Meclis toplantısında Gaziantep Ticaret Odası'nda 21 yıl Yönetim Kurulu başkanlığı yapan eski Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan'a onur ödülü takdim edildi.

Gaziantep Ticaret Odası Mart ayı genişletilmiş Meclis toplantısı, Meslek Komite ve disiplin kurulu üyelerinin de katılımıyla yapıldı.

Meclis Başkanı Settar Konukoğlu'nun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 21 yıl Oda Yönetim Kurulu başkanlığı yapan Mehmet Aslan'a  "Onur Ödülü" verildi.

Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu ve Meclis Başkanı Settar Konukoğlu, eski Yönetim Kurulu başkanı Mehmet Aslan'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Gaziantep'in bugünkü noktaya gelmesinde GTO'nun önemli katkıları olduğunu vurgulayan GTO başkanları " GTO,  misyonu, vizyonu ve hedefleri doğrultusunda Gaziantep için belirlenen hedeflere bundan önce olduğu gibi bundan sonra da öncülük yapmaya devam edecektir. Sayın Aslan Oda'nın bu vizyon ve hedeflerinin gerçekleştirilmesinde büyük bir özveri ile çalışmış ve Odayı çok önemli başarılara taşımıştır. Bu çalışmalarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Gaziantep'in gelişiminde birlik, beraberlik ve ortak akıl çok önemlidir. GTO, Gaziantep'in yararına olan her alanda  üzerine düşeni yapmaya devam edecektir." şeklinde konuştular.

GTO, GAZİANTEP'TE BİRLİK VE BERABERLİĞİN ÇİMENTOSUDUR"

GTO eski Yönetim Kurulu Başkanı Aslan, meclis ve meslek üyelerine yönelik yaptığı konuşmada, Gaziantep Ticaret Odası'nın Yönetim Kurulu, Meclis Başkanlık Divanı, Meclisi, komitesi, üyeleri ve personeli ile Gaziantep'te birlik ve beraberliğin tesis edilmesinde ilk adım atan ve diğer kurumlara önderlik yapan ve Gaziantep'te  ilklere öncülük yapan kuruluş olduğunu söyledi.

Gaziantep'in sanayi ve ticaretin yanında eğitim, sağlık, kültür, sanatın yanında birçok alanda  gelişimine GTO'nun önemli katkıları bulunduğunu dile getiren GTO eski  Başkanı Aslan özetle, bundan sonraki süreçte de Gaziantep Ticaret Odası'nın Gaziantep'in ve ülkenin yararına olan her şeye öncülük edeceğine ve geçmişte olduğu gibi gelecekte de ilkleri gerçekleştireceğine inandığını vurguladı.

Toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, gündemdeki konular, yürüten projelerde atılan adımlar ile ekonomik gelişmeleri değerlendirerek, Odanın faaliyetleriyle ilgili olarak meclis, meslek komite ve disiplin kurulu  üyelerini bilgilendirdi.

Eklenme : 30 Mart 2017 Perşembe