BBP GENEL BAŞKANI DESTİCİ’DEN GTO’YA ZİYARET
E-GTO Online

BBP GENEL BAŞKANI DESTİCİ’DEN GTO’YA ZİYARET

Gaziantep'i ziyaret eden Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Gaziantep Ticaret (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu'nu ziyaret etti.

GTO Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanı'nı ziyaret eden BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Gaziantep İl Başkanı İhsan Kaya ve beraberindeki Heyetin ziyareti vesilesi ile Gaziantep ekonomisi ve iş dünyasının sorunları , talepleri ele alındı.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren,  Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, Gaziantep'in her anlamda bölgenin en önemli merkezi olduğunu, kentteki tüm kurum ve kuruluşların birlikte ortak akılla hareket ettiğini, Ticaret Odası'nın her zaman sorumluluk alarak öncülük yaptığını, şehrin dinamiklerini harekete geçirecek bütün fırsatları değerlendirmek istediklerini söyledi.

Ülke ekonomisine büyük katkısı olan Gaziantep'in bugünkü noktaya birlik ve beraberlik içerisinde geldiğini belirten Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Hıdıroğlu,  ekonomi başta olmak üzere ihtiyaç duyulan her alanda reformların gerçekleşmesi gerektiğini, ekonomiye katkı sağlayacak her türlü çalışmaya destek vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

Ziyarette BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'de, Gaziantep'e her yıl geldiğini , Gaziantep'in dinamizminden çok etkilendiğini vurgulayarak , bölgedeki bütün zorluklara ve gelişmelere rağmen Gaziantep'in ekonomik olarak ayakta durduğunu ve örnek il olduğunu, parti olarak ekonomiye katkı sağlayacak her türlü çalışmaya destek verdiklerini söyledi. BBP Genel Başkanı Destici, bölgeler arası kalkınmışlık farkını azaltacak çalışmaların bölgelerin gelişmesine ve kalkınmasına büyük fayda sağlayacağını belirtti.

Ziyarette ayrıca iş dünyasının yaşadığı sorunlarla ilgili de görüş alış verişinde bulunurken, ziyaret anısına GTO Yönetim Kurulu Başkanı Hıdıroğlu, BBP Genel Başkanı Destici'ye hediye takdim etti.

Eklenme : 20 Haziran 2017 Salı