GTO - GAZİANTEP TİCARET ODASI
E-GTO Online

ANA SÖZLEŞME DEĞİŞİKLİĞİ

ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE….!!!!!!

28.05.2018 TARİHİ İTİBARİ İLE AŞAĞIDAKİ KURALLARA UYULMASI HUSUSU ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

*-)DEĞİŞİKLİK İŞLEM BAŞVURULARI SABAH SAAT 08.40 – 11.45 ARASINDA TÜM EVRAKLARI İLE BİRLİKTE HAZIR OLARAK TESLİM EDİLECEKTİR. TESCİL EVRAKLARI BÜTÜN HALİNDE ALINACAKTIR, SADECE KARAR KONTROLLERİ YAPILMAYACAKTIR.

*-)LİMİTED ŞİRKETLER – ANONİM ŞİRKETLER – BİRLEŞME, BÖLÜNME, TÜR DEĞİŞİKLİĞİ AYRI AYRI SIRAMATİK NUMARALARI İLE ÇAĞRILACAKTIR.

*-) İSTENİLEN EVRAKLARIN TAMAMI İBRAZ EDİLECEK, SERİ BİR ŞEKİLDE YAPILAN EVRAK KONTROLLERİ SONUCUNDA EKSİK EVRAK OLMADIĞI TAKDİRDE, ÖĞLEDEN SONRA RANDEVU VERİLEN BİR SAATTE TESCİL İŞLEMİ GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR. (ÖĞLEDEN ÖNCE ALINAN TESCİL BAŞVURULARI, ÖĞLEDEN SONRA YAPILACAĞINDAN, ÖĞLEDEN SONRA YENİ TESCİL BAŞVURUSU BAŞVURU ALINMAYACAKTIR.)

GEREKLİ HASSASİYETİN GÖSTERİLMESİ HUSUSU BİLGİLERİNİZE SUNULUR..

GTO TİCARET SİCİL TESCİL İŞLEMLERİ - ANA SÖZLEŞME DEĞİŞİKLİĞİ

LÜTFEN İSTENEN EVRAKLARI AŞAĞIDAKİ SIRALAMAYA GÖRE DOSYA HALİNDE TESLİM EDİNİZ.
DİLEKÇEYİ EKSİKSİZ OLARAK DOLDURUNUZ.
.
http://mersis.gumrukticaret.gov.tr adresinden talep başvurunuzu yapınız.

1.    Dilekçe (Eksiksiz ve İmza yetkilisi yönetim organı tarafından imzalanmış. Müşterek yetki olması halinde müşterek imzalı olmalıdır  - Ticaret Sicil Yönetmeliği 23/1 23/2 23/4 23/5 - Türk Ticaret Kanunu 29/1 29/2)

2.    Genel Kurul Belgeleri

Hazirun (Eksik İmzalar var ise Çağrı Usullerine uyulması gerekmektedir. Vekaleten imza atılacak ise Özel Vekaletname düzenlenmelidir.)
Gündem
Genel Kurul Kararı (Noter Onaylı 2 Suret)

3.   Tadil Metni (2 Suret)

* Çağrılı genel kurullarda gündemin yayımlandığı sicil gazetesi fotokopisi ile iadeli taahhütlü gönderi fotokopileri