MESLEK KOMİTE DUYURU

37 Nolu Meslek Komitesi Tarafından İŞKUR İstihdam Destekleri ve İşbirlikleri Toplantısı Düzenlendi

Odamız 37 Nolu Gsm-Bilgisayar ve Aksesuarları meslek komitesi tarafından İşkur yetkililerinin katılımıyla İstihdam İşbirlikleri ve Destekleri İstişare toplantısı düzenlendi.

37 Nolu Meslek Komite Başkanı Emrah Kıtır'ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Meclis Üyeleri Cihangir Başaran, Yunus Yıldırım, Mehmet Ali Çalışkantürk, meslek komite başkan yardımcısı Muhammet Halil Aktoğ, meslek komite üyesi Ali Çevik ve sektör temsilcileri katılım sağladılar.

Toplantıda istihdam konusunda sağlanan destekler hakkında bilgilendirme yapılarak, sektör temsilcilerinin soruları cevaplandı.

MESLEK KOMİTE DUYURU .doc Olarak İndir     Sıkıştırılmış .zip Olarak Tümünü İndir
Eklenme : 24 Eylül 2018 Pazartesi