MESLEK KOMİTE DUYURU

37 NOLU BİLGİSAYAR-GSM VE AKSESUARLARI MESLEK KOMİTESİ TÜKETİCİ/SATICI HAKLARI TOPLANTISI

Odamız 37 Nolu Bilgisayar-GSM  ve Aksesuarları Meslek Komitesi tarafından, Tüketici/Satıcı Hakları İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

37. Grup Meslek Komite Başkanı Emrah Kıtır, Komite  Başkan Yardımcısı Muhammet Halil Aktoğ, Meclis Üyeleri, Cihangir Başaran, Yunus Yıldırım, Mehmet Ali Çalışkantürk, meslek komite üyeleri Ali Çevik ve Serkan Durak, Ticaret İl Müdürü Sayın Bilal Yazıcı, İl, Şahinbey ve Şehitkamil Tüketici Hakem Heyeti yetkilileri ile Bilgisayar-GSM sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, tüketici ve satıcı hakları hakkında istişarede bulunuldu.

Ticaret İl Müdürü Sayın Bilal Yazıcı sektör temsilcilerine Ticaret İl Müdürlüğü Hakem Heyeti bünyesinde yapılan çalışmalar ve  düzenlemeler, il genelindeki hakem heyetlerinde yapılacak düzenlemeler, e-devlet üzerinden başvuru yapılması, yeniden oluşan kabinede İl Müdürlüklerinin Ticaret Bakanlığı'na bağlı olması gibi konularda  sektör temsilcilerni bilgilendirirdi.

Tüketici şikayetlerinin değerlendirme süreçleri, bu süreçlerde firma ve tüketiciler nezdinde yaşanan sıkıntılar ile sektör temsilcileri, Odamız, Hakem Heyetleri ve Ticaret İl Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilebilecek çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

MESLEK KOMİTE DUYURU .doc Olarak İndir     Sıkıştırılmış .zip Olarak Tümünü İndir
Eklenme : 13 Temmuz 2018 Cuma