MESLEK KOMİTE DUYURU

27 NOLU MESLEK KOMİTESİ GENEL İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLEDİ

27 Nolu MÜHENDİSLER-MİMARLAR-YAPI DENETİM FİRMALARI Meslek Komitesi aralık ayı olağan meslek komite toplantısında grupta faaliyet gösteren üyelerimizi ağırladı.

Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Şevket Beyhan Hıdıroğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı ve Gaziantep Ticaret Odası meslek komite üyesi Gökhan Çeliktürk, Meclis Üyesi ve meslek komite başkanı Şahin Bozbulut, meslek komite üyeleri Mehmet Ali Kaçmaz ve Burhan Canpolat'ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda, sektör temsilcilerinin inşaat sektöründe yaşadıkları problemler ve çözüm önerileri konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.

Toplantının İnşaat Mühendisleri Odası'nın kuruluş yıldönümü ve İnşaat Mühendisleri Günü olan 19 Aralık 2017 tarihinde gerçekleşmesi vesilesiyle inşaat mühendislerini tebrik eden GTO Başkanı Hıdıroğlu, sektör temsilcilerine toplantılara katılım sağladıkları için teşekkür ederek, sektör hakkında görüş alış verişinde bulundu.

MESLEK KOMİTE DUYURU .doc Olarak İndir     Sıkıştırılmış .zip Olarak Tümünü İndir
Eklenme : 20 Aralık 2017 Çarşamba