12 NOLU MESLEK KOMİTESİNDEN VII. ULAŞTIRMA BÖLGE MÜDÜRÜNE ZİYARET
E-GTO Online

MESLEK KOMİTE DUYURU

12 NOLU MESLEK KOMİTESİNDEN VII. ULAŞTIRMA BÖLGE MÜDÜRÜNE ZİYARET

Odamız 12 Nolu Yurtiçi-Yurtdışı Lojistik ve Hizmet Sağlayıcıları Meslek Komitesi Meclis Üyeleri Memik Hilmi Taner ve Sait Vakkas Doğan VII. Ulaştırma Bölge Müdürlüğü'ne atanan Mustafa Nami Kara'yı ziyaret ettiler.

Ziyarette; Karayolu Taşıma Yönetmeliği'nde yapılması planlanan değişiklikler konusunda görüş alış verişinde bulunulurken,

Meclis üyesi Memik Hilmi Taner uluslararası lojistik, Sait Vakkas Doğan ise yurt içi lojistik alanında yaşanan sıkıntılar ve çözüm önerilerini ileterek, Odamızın Lojistik Köy Projesi hakkında bilgiler verirken, VII. Ulaştırma Bölge Müdürü Mustafa Nami Kara Müdürlüğün yapmış olduğu çalışmalar, yapılan denetimler, denetimlerde dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda meclis üyelerini bilgilendirdi.

MESLEK KOMİTE DUYURU .doc Olarak İndir     Sıkıştırılmış .zip Olarak Tümünü İndir
Eklenme : 12 Nisan 2017 Çarşamba